MAATUITVOERINGEN

hoe zit het met de maten bij Microfiber ondergoed ..?

 

informatie over de maten bij microfiber ondergoed

 Microfiber ondermode is volledig elastisch en vormt zich naar het lichaam.

In de juiste maat gekozen biedt dit ondergoed dan ook de meest perfecte pasvorm.

Door de soepele rekbaarheid past het ondergoed nogal snel, maar om echt draag comfort te garanderen en het model te handhaven zijn er toch een aantal vereiste.

Zou je dit ondergoed namelijk te ver uitrekken dan gaat dit ten koste van de hoogte van het oorspronkelijke model, een tailleboxer kan zo een hipster worden.

Wordt er te weinig gerekt dan sluit het minder goed aan op de huid.

Het verkrijgen van het gewenste draagcomfort blijft ook een persoonlijke ervaring, de ene persoon  draagt het ondergoed graag strakker als de ander.

Doordat het ondergoed volledig elastisch is kan de draaghoogte deels zelf bepaald worden zonder  dat dit ten nadele zal zijn van het draagcomfort.

Bij de maat uitvoeringen van microfiber ondergoed spreken we van een beginmaat en een eindmaat, waarbij behoud van het oorspronkelijke model gewaarborgd wordt.

Er worden verschillende merken en modellen aangeboden, waarbij de maat uitvoeringen per model  verschillend kunnen zijn. 

Wanneer de reguliere confectiematen niet worden vermeld informeer er dan eerst naar ...

 

 Kindermaten ..

De meeste modellen zijn in in 3 of 4 maat uitvoeringen vervaardigd, welke staan voor verschillende  leeftijden echter kunnen ook hier weer grote verschillen tussen zitten.

Ook bij de kindermaten geldt dus het zelfde als bij het ondergoed voor volwassenen, wanneer de  confectiematen niet worden vermeld, informeer er dan naar ..

 

© de Samian 2008-2015

 

de Samian | desamian@hotmail.com